TRExp

TR6 Tech Forum

ignition switch

Moss Motors
AutoShrine Sponsor
AutoShrine Sponsor
AutoShrine Sponsor
AutoShrine Sponsor

elctriumph Avatar
elctriumph Eugene Campbell
King William, Virginia, USA   USA
I have a 1974 TR 6....a little over two weeks ago I noticed when I turned the ignition switch key several times it would not start the engine ...nothing....turned again several times and it finally engaged the engine.....now two weeks later it has gotten worse....turned the key all the way on....nothing....tried again.....and again....finally after 30-45 sec it engaged the engine....any idea what is going on???...thanks,Gene

. Hide banner ads & support this website by becoming a > Gold Supporting Member <
poolboy Avatar
poolboy Ken D
Sandy Hook, Mississippi, USA   USA
Since it involves a 74, it's probably what I said in post # 4.
http://www.triumphexp.com/phorum/read.php?2,1406236

maxd Avatar
maxd Bill D
Fort Pierce, Florida, USA   USA
Ken, Read your earlier post. I know you had to restrain yourself from saying "I told you so". Don't know if I could have been that kind.
Bill

. Hide banner ads & support this website by becoming a > Gold Supporting Member <
. Hide banner ads & support this website by becoming a > Gold Supporting Member <

To add your reply, or post your own questions

Members Sign In   or   Create an Account

Registration is FREE and takes less than a minute!


Having trouble posting or changing forum settings?
Read the Forum Help (FAQ) or contact the webmaster