TRExp

TR6 Tech Forum

Rough running all of a sudden

Moss Motors
AutoShrine Sponsor
AutoShrine Sponsor
AutoShrine Sponsor
AutoShrine Sponsor

alexwoof Avatar
alexwoof Roger Bean
marquette, michigan, USA   USA
Happy Sunday to all

Took a couple hours this morning and tried to recheck things...checked both new diaphragms to see if they were seated properly in which they looked ok....distributor was tight...all wires secure....changed fuel filter

I would have bet money that I had it fixed especially after finding one diaphragm with a tear...So the car starts now fine in the cold but my idle seems kinda off at times but it will idle fairly well....upon revving the engine higher it will miss or bog down but still rev up...as if a jet was partly clogged. I've had 2 full seasons of daily use since carbs were last looked at and maybe they might be due for a rebuilding.

I am not sure where the spindle clamp is located..I will have to research that

Thanks for all the great help

. Hide banner ads & support this website by becoming a > Gold Supporting Member <
poolboy Avatar
poolboy Ken D
Sandy Hook, Mississippi, USA   USA
"spindle clamp"....that's not what I call them , but I bet this is what "POW" was talking about.

. Hide banner ads & support this website by becoming a > Gold Supporting Member <

To add your reply, or post your own questions

Members Sign In   or   Create an Account

Registration is FREE and takes less than a minute!


Having trouble posting or changing forum settings?
Read the Forum Help (FAQ) or contact the webmaster